VÆRKSTED

Fordelagtige priser

Vedligeholdelse og reparation skal ikke være et problem. Derfor har vi presset vores priser ned, så du ikke skal bekymre dig, hvis uheldet er ude, eller hvis din bil skal til service.

Kompentente mekanikere

Vores dygtige mekanikere står altid klar til at hjælpe. Deres store erfaring og høje faglighed gør, at de er kompetente til at varetage alle tænkelige opgaver. Så kan du altid trygt køre herfra.

hurtig service

Vi mener ikke, det skal være ubelejligt at have sin bil til service eller reparation. Derfor garanterer vi altid en hurtig service, så du ikke skal undvære bilen længere end højst nødvendigt.

SERVICE

Silkeborg Bilcentrum tilbyder service af alle mærker. Det gælder fra et almindeligt olie og filter skift til service efter producentens forskrifter, så du beholder din fabriksgaranti.

Ønsker du en serviceaftale hos Silkeborg Bilcentrum, er dette også en mulighed. Forhør nærmere og få et tilbud på, hvad det præcis vil koste dig om måneden.

REPaRATION

Har du været uheldig og står med en mindre eller større reparation, så hjælper vi dig gerne her. Dette gælder alt fra udskiftning af mindre ting til større motorreparationer.

Vi har også testudstyr til de fleste moderne biler, så vi kan finde en eventuel fejl på din bil og udbedre denne.

EFTERMONTERET UDSTYR

Når du har købt en ny bil hos Silkeborg Bilcentrum, så har vi mulighed for at eftermontere diverse udstyr. Dette kan være alt lige fra fine aluminiumsfælge til et anhængertræk. Vi sørger for alt bliver monteret korrekt og evt. synet, hvis dette kræves. Vi kan også tilbyde et stort udvalg af vinterhjul.

Vi eftermonterer også solfilm i din nye brugte bil, hvis du ønsker dette. Det koster 2.995,- inkl. Montering fra B-stolpen og bagud. Der findes flere forskellige grader af toning og sammen finder vi det, der passer bedst til din bil.

Undervognsbehandling er en vigtig ting for din bil, så rusten bliver holdt ude. Samtidig beskytter behandlingen mod rust på bremserør, hulrum samt hele bunden, så bilen holder i længere tid, og der vil være færre omkostninger til vedligeholdelse. Vi samarbejder med PAVA, og kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud.

ØNSKER DU AT BOOKE EN TID PÅ VÆRKSTED?

*obs vi tager forbehold for at kunne kontakte dig ang. ændringer af dato

Ønsker du TANDREMSSKIFT PÅ FORD 1.0 ECOBOOST?

Hos Silkeborg Bilcentrum har vi specialiseret os i netop denne udskiftning af tandrem på 1,0 Ecoboost motoren. Vi anbefaler man får skiftet tandremmen for hvert 5./6. år eller for hver 100.000/120.000 km. Dette er en en vejledning og en anbefaling.

Hele denne udskiftning beløber sig til 7.999,- inkl. moms, materialer samt arbejdsløn og tager en dag fra 7.30-16.00

Ønsker du aircondition service på din bil?

Vi laver Aircondition service inkl. Rens for kun 375,- i forbindelse med service af bilen.

Er det ikke i forbindelse med service koster det 575,-